Практика Вая - курс за влизане във форма и намаляване на теглото

Имате редица постижения в живота - по отношение на кариера, бизнес, доходи, социален статус?

Успехът е вашата дума, но не и по задачата да отслабнете и да сте в добра физическа форма.

Сложните неща в живота, за да могат да се решават , трябва да се разделят на по-малки компоненти и едновременно да се погледнат отгоре, с по-широк поглед. Има и още нещо. Някои сложни неща човек може да ги прочете, чуе, но така и да не може да ги възприеме.

Трябва някой да му покаже. Да си в добра форма е Върхово постижение и трябва да го заслужитете.

Можем да ви покажем как да влезете във форма и да отслабете, защото ние лично успяхме да го постигнем и да продължаваме да го правим. Трима успешни, всеки в неговата сфера, около 40 годишни, смеем да кажем още млади хора.

Но първо за курса за отслабване, наречен Практика Вая - практика, защото са необходими системни усилия, много практика, за да сте и да се поддържате във форма. По-долу можете да прочетете информация за нас като организатори.


Отслабването е сложно и трябва да го разделим на 3 компонента:

  1. Справяне с чувството за глад и повишен апетит, редуциране на храненето, схематизиране на храненето, при нужда медикаментозно подпомагане в началото на посочените стъпки

  2. Увеличаване на биотонуса чрез активиране на големите мускули и забързване на метаболизма

  3. Изграждане на нов начин на живот, основан на преживявания навън, а не на запълване навътре, трениране на удоволстия с бавен допамин, вместо бърз


Целта е да отслабнете 20-30-50 килограма и за да функционирате така, че да се чувствате добре и това да се запази занапред, да е нещо което практикувате като нов модел на ежедневие и мислене. Свалянето на килограмите ще се случи, но то е следствие.

Отслабването чрез глад, диети, изрязване на стомаха, хранителни добавки, сложни режими на хранене не е това, което ще чуете от нас. Отслабването не е и "детско хранене" по 5-6 пъти на ден.


На 9 декември, петък от 14 часа заповядайте на двучасова среща за запознаване с курса за влизане във форма и отслабване. Ще научите подробно за 3-те компонента, това е инвестиция и време за вас, нещото което да направите и да си подарите лично. Пожелайте си да влезете в предстоящата 2023 година с нов модел на ортношение към храната и удоволствията от живота.

Таксата за запознаването с модела на успех за да сте във форма е 800 лева. Ако желаете да се включите в 8 седмичния курс, таксата е 600 лева на седмица, като това включва 3 срещи седмично с три различни специалиста:


  1. Лекар-психиатър - ръководи регулацията на апетита и усещането за глад, режима за хранене

Марко Ганчев, МЦ Стимул

  1. Физиофитнес треньор, който проследява активирането на мускулите и двигателния режим.

Милен Томанов, физиоцентър Атлас

  1. Уелнес и арт терапевт, който ви учи как да насищате системата си за удоволствие, т.е. буквално как да се запълните с радост, а не с храна.

Мадлена Атева, Ръкоделница Ена


За повече информация и записване се обадете на тел. 0884588677, търсете лично д-р Ганчев от 10 до 11 сутрин в работни дни.