Услуги и такси

ПСИХИАТРИЯ

Ако предпочитате да не посещавате центъра на място, можете да направите онлайн консултация през Skype или Healee.

1. Преглед от психиатър без заплащане с направление №3 по НЗОК (код 18 за психиатър).

Извършват се прегледи за пациенти навършили 16 години.

С направление за преглед от личния лекар или друг насочващ специалист можете да запазите час от понеделник до петък от 8:00 до 18:00 часа. Прегледите се извършват след предварително записване чрез Superdoc.bg или на тел. 0884 588 677 в удобен за Вас ден.

Не таксуваме потребителска такса 2,90 лева за преглед. ЕЕГ диагностика се извършва срещу такса от 50 лева.

2. Медицински услуги срещу заплащане:

2.1. ПРЕГЛЕД ОТ ПСИХИАТЪР (30 минути), консултация с близки или по документи (без присъствие на пациента), консултация за деца под 16 г. - 30 лева· Снемане на анамнеза (събиране на информация) от пациента и придружител, преглеждане на наличната медицинска документация.· Преглед на пациента· Запознаване на пациента и придружителя с естеството на диагностицирания проблем и възможните подходи за справяне· Обсъждане на терапевтичен план· Назначаване на терапия, мотивация и обучение на пациента· Издаване на необходимата медицинска документация· Прегледът може да бъде извършен и на английски или руски език (виж т. 2.3)

2.2. ЕЕГ диагностика и разширен преглед от психиатър. ЕЕГ диагностика се провежда в работни дни от 9 до 17 часа след предварително записване - 80 лева.

2.3. Преглед от психиатър на английски или руски език - 60 лева. For more information about psychiatric examination in English language please click here.

2.4. Терапевтични подходи за Невромодулация - алтернатива или допълнение на конвенционалното лечение с медикаменти.

Разгледайте специализираните пакети при определени симптоми.

  • Електростимулация - съвременен немедикаментозен подход при тревожни и депресивни симптоми, ОКР, фобии, нарушения на съня и вниманието и др. Всяка сесия продължава 30 минути и е с такса от 30 лева.

  • AVE - аудиовизуално увличане. Всяка сесия продължава 30 минути и е с такса от 30 лева.

  • Кранио ЕС - CES. Всяка сесия продължава 30 минути и е с такса от 30 лева.

  • Неврофийдбек тренинг - трениране на мозъчната активност при тревожни състояния, за върхови постижения, рехабилитация и като "асистирана медитация". Всяка сесия продължава 50 минути и е с такса от 50 лева.

2.5. Домашно посещение. Извършва се след предварително записване по телефона с уговорка 2-3 дни предварително (50 минути) – 90 лева

2.6. Консултация от психолог (30 минути) - 30 лева

2.7. Консултация от социален работник (30 минути) - 30 лева

2.8. Издаване на медицински документи, удостоверение от психиатър - 30 лева

2.9. Преглед от дежурен лекар/психиатър в извънработно време (30 минути) - 50 лева (след 19:00 часа в делнични дни и почивни дни)

2.10. Неприсъствени консултации - за пациенти, които сме преглеждали или с близки на пациента, по документи (през Skype). Запазва се час като за присъствен преглед (30 минути) - 30 лева. Таксата се заплаща по банков път.Можете да запишете преглед от лекар или консултация от психолог или социален работник по тел. 0884 588 677.

Всеки петък до 12 часа се провеждат напълно безплатни психиатрични консултации в рамките на 20 минути за пациенти, които не са здравноосигурени и не могат да заплащат такси. Необходимо е предварително записване по тел. 0884 588 677.

Преглед от психиатър с направление по НЗОК;  издаване на удостоверение за граждански брак, удостоверение за работа стратегически обект, удостоверение за дом за възрастни, удостоверение психодиспансер, удостоверение за учители, удостоверение психиатър, удостоверение психиатър за стратегически обект, охранители и др.