Услуги и такси

ПСИХИАТРИЯ

Ако предпочитате да не посещавате центъра на място, можете да направите онлайн консултация през Skype или Healee, таксата е 50 лева за консултация от 30 минути.

1. Преглед от психиатър без заплащане с направление №3 по НЗОК (код 18 за психиатър).

Извършват се прегледи за пациенти навършили 16 години.

С направление за преглед от личния лекар или друг насочващ специалист можете да запазите час във вторник и сряда. Прегледите се извършват след предварително записване чрез Superdoc.bg или на тел. 0884 588 677 в удобен за Вас ден.

Не таксуваме потребителска такса 2,90 лева за преглед. ЕЕГ диагностика се извършва срещу такса от 50 лева.

2. Медицински услуги срещу заплащане, таксите са валидни от 01.10.2022, всеки работен ден:

2.1. ПРЕГЛЕД ОТ ПСИХИАТЪР (30 минути), консултация с близки или по документи (без присъствие на пациента), консултация за деца под 16 г. - 50 лева· Снемане на анамнеза (събиране на информация) от пациента и придружител, преглеждане на наличната медицинска документация.· Преглед на пациента· Запознаване на пациента и придружителя с естеството на диагностицирания проблем и възможните подходи за справяне· Обсъждане на терапевтичен план· Назначаване на терапия, мотивация и обучение на пациента· Издаване на необходимата медицинска документация· Прегледът може да бъде извършен и на английски или руски език (виж т. 2.3)

2.2. ЕЕГ диагностика и разширен преглед от психиатър. ЕЕГ диагностика се провежда в работни дни от 9 до 17 часа след предварително записване - 80 лева.

2.3. Преглед от психиатър на английски или руски език - 60 лева. For more information about psychiatric examination in English language please click here.

2.4. Терапевтични подходи за Невромодулация - алтернатива или допълнение на конвенционалното лечение с медикаменти.

Разгледайте Невромодулация при някои симптоми.

  • Електростимулация - съвременен немедикаментозен подход при тревожни и депресивни симптоми, ОКР, фобии, нарушения на съня и вниманието и др. Всяка сесия продължава 30 минути и е с такса от 30 лева.

  • AVE - аудиовизуално увличане. Всяка сесия продължава 30 минути и е с такса от 30 лева.

  • Кранио ЕС - CES. Всяка сесия продължава 30 минути и е с такса от 30 лева.

  • Неврофийдбек тренинг - трениране на мозъчната активност при тревожни състояния, за върхови постижения, рехабилитация и като "асистирана медитация". Всяка сесия продължава 50 минути и е с такса от 50 лева.

2.5. Домашно посещение. Извършва се след предварително записване по телефона с уговорка 2 дни предварително (30 минути) – 90 лева

2.6. Издаване на документи за ТЕЛК, настаняване в специализирана институция - (амбулаторен лист, етапна епикриза от психиатър - 50 лева, психологическо изследване - 50 лева)

2.7. Консултация от психолог. Консултация за върхови постижения (30 минути) - 50 лева

2.8. Издаване на медицински документи, специални рецепти, удостоверение от психиатър - 50 лева

2.9. Преглед от дежурен лекар/психиатър в извънработно време (30 минути) - 90 лева (след 19:00 часа в делнични дни и почивни дни)

2.10. Специализирани консултации - за намаляване на тегло, отказване от цигари, алкохол (30 минути) - 200 лева

2.11. Неприсъствени консултации - за пациенти, които сме преглеждали или с близки на пациента, по документи (през Skype/Helee). Запазва се час като за присъствен преглед (30 минути) - 50 лева. Таксата се заплаща по банков път. Можете да запишете преглед от лекар или консултация от психолог по тел. 0884 588 677.