Услуги и такси

ПСИХИАТРИЯ

Ако предпочитате да не посещавате центъра на място, можете да направите онлайн консултация през Skype или Healee.

1. Преглед от психиатър без заплащане с направление №3 по НЗОК (код 18 за психиатър).

Извършват се прегледи за пациенти навършили 16 години.

С направление за преглед от личния лекар или друг насочващ специалист можете да запазите час от понеделник до петък от 8:00 до 18:00 часа. Прегледите се извършват след предварително записване чрез Superdoc.bg или на тел. 0884 588 677 в удобен за Вас ден.

Не таксуваме потребителска такса 2,90 лева за преглед. ЕЕГ диагностика се извършва срещу такса от 50 лева.

2. Медицински услуги срещу заплащане:

2.1. ПРЕГЛЕД ОТ ПСИХИАТЪР (30 минути), консултация с близки или по документи (без присъствие на пациента), консултация за деца под 16 г. - 30 лева· Снемане на анамнеза (събиране на информация) от пациента и придружител, преглеждане на наличната медицинска документация.· Преглед на пациента· Запознаване на пациента и придружителя с естеството на диагностицирания проблем и възможните подходи за справяне· Обсъждане на терапевтичен план· Назначаване на терапия, мотивация и обучение на пациента· Издаване на необходимата медицинска документация· Прегледът може да бъде извършен и на английски или руски език (виж т. 2.3)

2.2. ЕЕГ диагностика и разширен преглед от психиатър. ЕЕГ диагностика се провежда в работни дни от 9 до 17 часа след предварително записване - 80 лева.

2.3. Преглед от психиатър на английски или руски език - 60 лева. For more information about psychiatric examination in English language please click here.

2.4. Терапевтични подходи за Невромодулация - алтернатива или допълнение на конвенционалното лечение с медикаменти.

Разгледайте специализираните пакети при определени симптоми.

  • Електростимулация - съвременен немедикаментозен подход при тревожни и депресивни симптоми, ОКР, фобии, нарушения на съня и вниманието и др. Всяка сесия продължава 30 минути и е с такса от 30 лева.

  • AVE - аудиовизуално увличане. Всяка сесия продължава 30 минути и е с такса от 30 лева.

  • Кранио ЕС - CES. Всяка сесия продължава 30 минути и е с такса от 30 лева.

  • Неврофийдбек тренинг - трениране на мозъчната активност при тревожни състояния, за върхови постижения, рехабилитация и като "асистирана медитация". Всяка сесия продължава 50 минути и е с такса от 50 лева.

2.5. Домашно посещение. Извършва се след предварително записване по телефона с уговорка 2-3 дни предварително (50 минути) – 90 лева

2.6. Консултация от психолог (30 минути) - 30 лева

2.7. Консултация от социален работник (30 минути) - 30 лева

2.8. Издаване на медицински документи, удостоверение от психиатър - 30 лева

2.9. Преглед от дежурен лекар/психиатър в извънработно време (30 минути) - 50 лева (след 19:00 часа в делнични дни и почивни дни)

2.10. Неприсъствени консултации - за пациенти, които сме преглеждали или с близки на пациента, по документи (през Skype). Запазва се час като за присъствен преглед (30 минути) - 30 лева. Таксата се заплаща по банков път.Можете да запишете преглед от лекар или консултация от психолог или социален работник по тел. 0884 588 677.

Преглед от психиатър с направление по НЗОК;  издаване на удостоверение за граждански брак, удостоверение за работа стратегически обект, удостоверение за дом за възрастни, удостоверение психодиспансер, удостоверение за учители, удостоверение психиатър, удостоверение психиатър за стратегически обект, охранители и др.